Kako na projekcije 11. Mostar Film Festivala? Ulaznice u prodaji!

Prodaja ulaznica za 11. Mostar Film Festival – Festival filmske glume, poslasticu za sve ljubitelje sedme umjetnosti, počinje u utorak, 14. studenoga 2017. godine.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Mogu se kupiti na bilo koji naznačen dan za bilo koju projekciju, a također će se moći kupiti na blagajni Kosače prije projekcije.

Radno vrijeme Box Officea (utorak 14.11., srijeda 15.11., četvrtak 16.11.) od 12 do 18 sati, o od 17.11. do 22.11. od 11 sati do početka zadnje projekcije.  

CIJENE ULAZNICA:

Natjecateljski program…………………………………….5 KM

Međunarodni program /Between The Rivers ……. 4 KM

Dječji program/Obiteljski Vikend……………………..3 KM

Dokumentarni Program/DocuSpectre…………………3 KM

Studentski Program /!Hej Studenti Studentima……ulaz slobodan

Retrospektiva…………………………………………………..ulaz slobodan

Specijalna projekcija filma „Smrdljiva bajka“ …….ulaz slobodan

Plaćanje ulaznica moguće je samo u domaćoj valuti – Konvertibilnim markama (KM);

Uz raznolik filmski program koji nudi 40 filmova iz 25 zemalja, mnoštvo radionica, predavanja, razgovora vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe. Uz obilje dobrih filmskih sadržaja nudimo ljubav, toplinu, pozitivu i dobar provod. Dođite i budite dio praznika filma u Mostaru“, priopćili su organizatori.

 NAPOMENA

-Mostar Film Festival zadržava pravo izmjene programa.

-Mostar Film Festival se ne obvezuje na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed izvanrednih okolnosti.

-Zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava, staklene ambalaže, alkohola te predmeta podesnih za nanošenje tjelesnih ozljeda!

-Strogo je zabranjen svaki način audio i video snimanja. U slučaju korištenja bilo koje vrste video opreme (kamere, fotoaparata, mobilnog uređaja), festivalsko osoblje ili osobe iz osiguranja mogu udaljiti osobu koja koristi prethodno spomenutu opremu.

-Ulazak na projekcije moguć je samo sa ulaznicom.

-Svi posjetitelji moraju zauzeti svoja mjesta najkasnije 5 minuta prije početka programa.

-Sjedišta nisu numerirana.

-Ulaz kućnim ljubimcima nije dozvoljen.

-Dolaskom na projekciju dajete suglasnost da možete biti fotografirani i snimljeni bez novčane naknade.

-Pregled posjetitelja i njihovih stvari biti će obavljen zbog njihove osobne sigurnosti.

-Filmovi mogu sadržavati eksplicitne scene seksa ili nasilja te se prije kupovine ulaznice preporučuje pregled sadržaja filma na našoj internetskoj stranici, programu ili linkovima postavljenim na društvenim mrežama.

-Organizator ne odgovara za izgubljene ili ukradene stvari.