PROMO PAKET NATJECATELJSKOG PROGRAMA – SVE ZA 18 KM

Ovogodišnje izdanje Mostar film festivala svim filmoljupcima predstavlja PROMO PAKET. Devet filmova našeg natjecateljskog programa možete gledati po promotivnoj cijeni od 18 KM. Riječ je o filmovima koji donose priče o životu, odrastanju i surovim životnim stvarnostima, a iz kojih će naš stručni žiri birati najbolje glavne i sporedne glumce te nagraditi najboljeg debitanta.

Film „Taxi Blues“ redatelja Miroslava Stamatova zanimljiva je komedija o taksisti koji se susreće s mnoštvom neočekivanih okolnosti.

Film „Ajvar“, koji je radila Anamaria Rossi, govori o ljudima koji suštinski ne pripadaju nigdje.

„Koja je ovo država“ Vinka Brešana film je koji je pokupio simpatije svojih gledatelja. Iako s komičnim segmentima, u svojoj je suštini zapravo duboko tužna i tragična priča.

Kroz film „Šavovi“ Miroslava Terzića tematizirana je krađa novorođenčadi u Srbiji.

„Dopunska nastava“ Ivana Gorana Viteza, triler je s elementima komedije o talačkoj situaciji u jednoj školi.

„Bog postoji i zove se Petrunija“ makedonska je crna komedija kroz koju redateljica Teona Strugar Mitevska donosi satiru temeljenu na istinitoj priči.

Film „Između dana i noći“ Andre Martinovića priča tri priče o ocu i sinu u tri vremenska razdoblja: kraj Drugog svetskog rata, vreme pada Berlinskog zida i nakon raspada Jugoslavije.

Posljednjeg dana festivala donosimo film „Posljednji Srbin u Hrvatskoj“ (Anka Jurić-Tilić), prvu hrvatsku zombi komediju.

Istoga dana imate priliku pogledati film „Sin“ redateljice Ines Tanović, koji priča emotivnu priču o odrastanju.

Detaljan program možete pronaći na našoj web stranici moff.ba. Svoje ulaznice možete rezervirati već danas putem web stranice, porukom na Facebook profil ili na mail adresu moff@moff.ba.

Cijena filmova natjecateljskog dijela programa iznosi 5 KM po filmu. Ulaznice za svih 9 filmova ovoga programa možete nabaviti već danas po cijeni od 18 KM. Cijena filma obiteljskog vikenda iznosi 2 KM. Ulaz na ostale projekcije je slobodan.