Andrija Milošević i Taxi Blues: Film koji je svojim humorom osvojio gledatelje širom regije

Drugoga dana Mostar film festivala posjetitelji imaju priliku gledati film koji je ove godine uspješno nasmijao i zabavio regiju – Taxi Blues. Film je okarakteriziran kao jedan od najgledanijih u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a svoju publiku sada želi osvojiti i u gradu na Neretvi, kao dio Natjecateljskog programa Mostar film festivala. 

Samo je trailer filma pogledan više od pola milijuna puta. Pogledajte ga i vi OVDJE

Fantastičan rezultat ”Taxi Bluesa” temelji se na zabavnom scenariju i prepoznatljivom humoru, te atraktivnoj glumačkoj postavi, koju predvode Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandar Tomić, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Nikola Pejaković, dok režiju potpisuje Miroslav Stamatov, kojemu je ovo prvo dugometražno ostvarenje.

U filmu ”Taxi Blues” u jednoj urnebesnoj noći beogradskom taksistu Marku (Andrija Milošević) život se okreće naglavačke.

Zaplet počinje pojavom dječaka koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu decu i upao u taksi, u potrazi za nestalim ocem, nakon što je ostao bez majke. Čekajući da se posveti klincu, Marko nastavlja taksirati i tijekom te noći susreće se s galerijom čudnim likova. Za taksistu, koji je inače simpatični propali dramaturg što za život godinama zarađuje taksiranjem, noć je suluda, a publici urnebesno zabavna.

Vjerujemo da će ovaj film biti hit i na 13. Mostar film festivalu“, kažu organizatori.

„Taxi Blues“ bit će prikazan u petak, 29. studenoga u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača od 20 sati. Ulaznice možete rezervirati putem festivalske Facebook stranice, web stranice moff.ba ili porukom na mail moff@moff.ba