Balkan Cinema Meeting

Pozivamo Vas na konferenciju BALKAN CINEMA MEETING, koja će se održati u hotelu Mostar u petak, 29. studenoga od 11 sati u okviru poslovnog segmenta 13. Mostar film festivala.

Konferencija će se realizirati u suradnji i uz potporu Udruge filmske industrije (članica AGICOA i nositelj dozvole za kolektivno upravljanje pravima za kablovsku retransmisiju audio-vizualnih radova u BiH).

Ovogodišnja tema konferencije je „Kolektivno ostvarenje prava u regiji“, a sudjelovat će relevantni predstavnici regije, kao i nadležnih tijela iz BiH.

Mostar film festival nastavlja svoj put i progres, kako kroz filmsku umjetnost, tako i kroz neizostavan segment industrije i ostvarivanja audio-vizualnih prava. Namjera nam je da bar na nekoliko dana Mostar pretvorimo u filmski grad i središte zbivanja filmske umjetnosti i industrije“, poručili su organizatori.

Podsjećamo, svečano otvaranje Mostar film festivala najavljeno je za večeras u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 19 sati. Festival će ove godine otvoriti film „General“ Antuna Vrdoljaka. Ulaz je slobodan!