Vinarija Nuić: Uz kapljice najboljeg domaćeg vina do filmske čarolije

Trinaesti Mostar film festival posjetili su brojni poznati regionalni redatelji, producenti i glumci, koji su zajedno s našim organizacijskim timom pomogli u realizaciji još jedne filmske čarolije u gradu na Neretvi. Gledali smo najbolja domaća filmska ostvarenja, a publici su se obratili i oni koji su za ta ostvarenja zaslužni.

Stoga smo im, uz pomoć našeg sponzora vinarije Nuić, zahvalili i poklonili flaše osvježenja popularnih hercegovačkih vina.

Vinogradi Nuić smješteni su u jugozapadnom dijelu Hercegovine, u mjestu Crnopod, između Međugorja i Ljubuškog, gdje se ponajviše uzgajaju autohtone sorte Žilavka i Blatina. Njihov rad temelji se na dva bitna uvjerenja: proizvodnja visokokvalitetnog grožđa, koja poštuje kompleksni ekosustav i predstavlja idealno stanište za prirodni uzgoj, te postizanje vrhunske kvalitete vina provjerenim metodama pomoću moderne tehnologije.

U njihovim proizvodima imat ćemo priiku uživati i večeras, 01. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu. Naime, za sve posjetitelje predstave „Kraljevo“, Mostar film festival priprema i prigodnu zabavu. Vidimo se.