Počela prodaja ulaznica za MOFF! Prvoga dana SLOBODAN ulaz

Počela prodaja ulaznica za MOFF! Prvoga dana SLOBODAN ulaz

Ljubitelji filma i nove kino atrakcije Mostar film festivala svoju ulaznicu od danas mogu kupiti u službenom BOX Office-u.

Svakoga dana od 16 do 18 sati ulaznice možete preuzeti na prodajnom mjestu u hotelu Mostar, dok se od subote, 17. listopada mogu preuzeti i na licu mjesta, u auto kinu na platou mostarskog Sajma gospodarstva od 18:30h“, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM po automobilu i vrijedi za filmove cijeloga dana, dok je ulaz na svečano otvaranje i prikaz filmova prvog dana festivala 16. listopada besplatan.

Podsjećamo, 14. Mostar film festival svečano će biti otvoren u petak, 16. listopada u 20 sati. Nakon kratkog uvodnog obraćanja festival će otvoriti Mater, dugometražni prvijenac Jure Pavlovića. Od 22 sata filmoljupce u auto kinu očekuje dokumentarni film Indexi.

Raspored svih projekcija možete pronaći na službenoj stranici MOFF-a http://moff.ba/raspored-desavanja/ . Dodjelom Stabla ljubavi najboljim glumcima i debitantu festival će svečano biti zatvoren u utorak, 20. listopada.

Sve projekcije održat će se uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera te održavanja mjera socijalne udaljenosti. Zahvaljujući suradnji s Tuzla film festivalom, sva ostvarenja prikazana u auto kinu bit će dostupna i putem ONLINE platforme.