Poklon publici: Večeras besplatne projekcije filmova u auto kinu

Poklon publici: Večeras besplatne projekcije filmova u auto kinu

Dodjelom nagrada najboljim glumcima 14. Mostar film festivala svečano je zatvorena ovogodišnja manifestacija održana u auto kinu. No, organizacijski tim odlučio je filmoljupcima ponuditi još jednu besplatnu večer projekcija filmova.

Večeras, od 19 sati bit će prikazan film „Indexi“, dok u 21 sat slijedi film „F 20“.

S obzirom na pandemijsko stanje morali smo naći adekvatan način za okupiti više ljudi na jednome mjestu i publici smo ponudili novu atrakciju auto kino. S obzirom na teške uvjete organizacije i da u grad donosimo nešto sasvim novo, svjesni smo da su se kod nekih projekcija dogodile tehničke poteškoće, što smo na koncu uspjeli ispraviti. Hvala svim posjetiteljima i našoj publici na strpljenju i odličnom odazivu. Auto kino je svake večeri bilo jako posjećeno, a to nam je najbolji pokazatelj da smo uspjeli“, poručili su organizatori.

Ravnetelj festivala Slaven Knezović zahvalio je svima na velikoj potpori i razumijevanju, na svakodnevnim porukama odobravanja ovakvog načina organiziranja manifestacije. Naglasio je da su večerašnje besplatne projekcije poklon i zahvala publici što su bili dio auto kina unatoč pandemiji korona virusa.

Uživajte večeras u otvorenim projekcijama, oprostite nam ukoliko je u nekim trenutcima bilo tehničkih poteškoća i vidimo se opet, iduće godine, na još boljem 15. Mostar film festivalu“, poručio je ravnatelj.