Studenti regije svoja filmska ostvarenja prikazuju na 15. MOFF-u

Svoje studentske filmove na 15. Mostar film festivalu prikazat će studenti Filmskih akademija iz Zagreba i Novog Sada, a na festivalu će također sudjelovati i studenti iz Cetinja i Sarajeva. Filmovi će biti prikazani u petak, 29. listopada u velikom amfiteatru Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

„Muve bez glave“ film je studenata Novog Sada koji će biti prikazan u petak u 11 sati. Ista ekipa predstavit će još jedan film pod nazivom „Sve je dobro“ u 11:15 sati. Nakon toga slijedi film studentske zagrabačke ekipe „Ravno do dna“ s početkom u 11:30 sati.

Zadovoljstvo nam je svake godine promovirati filmove mladih talenata čiji će kapaciteti tek biti otkriveni. Nezaobilazan su kotač mostarskog festivala koji im služi kao poligon za filmsko razvijanje i promociju svojih ostvarenja, a oni nama kao iznimna potpora u radu – poručili su organizatori.

Studenti će također sudjelovati i na masterclass radionicama koje će voditi vrhunski regionalni filmski stručnjaci, redatelji, glumci i kritičari.