Promo paket Natjecateljskog programa – Deset filmova za 25 KM

Ovogodišnje izdanje Mostar film festivala svim filmoljupcima predstavlja PROMO PAKET. Deset filmova Natjecateljskog programa možete gledati po promotivnoj cijeni od 25 KM.

Riječ je o najboljim regionalnim filmovima koji donose priče o životu, stradanju, patnji, sreći i životnim stvarnostima, a iz kojih će stručni žiri birati najbolje glavne i sporedne glumce te nagraditi najboljeg debitanta.

Ulaz na projekciju jednog filma po automobilu iznosi 5 KM. Ulaznice za svih deset filmova ovoga programa možete nabaviti po cijeni od 25 KM, što je 50% niže od regularne cijene.

Projekcije dokumentarnih, studentskih i kratkih filmova na Filozofskom fakultetu SUM su besplatne. Podsjećamo, prvi film „Nebesa“ bit će prikazan u četvrtak, 28. listopada u 18 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Ostale projekcije prikazivat će se u 20 i 22 sata u auto kinu na platou Sajma gospodarstva u Rodoču.

Ulaznice se mogu kupiti u srijedu, 27. listopada u hotelu Mostar od 15 do 17 sati. Od četvrtka, 28. listopada do ponedjeljka 1. studenoga Box office za prodaju ulaznica u hotelu Mostar bit će otvoren od 15 do 18 sati, a ulaznice su dostupne i na licu mjesta, pola sata prije projekcije filma.

Detaljan program možete pronaći na web stranici moff.ba. Svoje ulaznice možete rezervirati već danas putem web stranice, porukom na Facebook profil ili na email adresu moff@moff.ba.