Izbornik
Novosti
Kontakt

MOFF predstavlja program 'Dječji klasici'

11/11/2016
Mostar Film Festival - Festival filmske glume, u programu 'Dječji klasici' koji se ove godine održava pod sloganom 'Junaci lektire na velikom ekranu', donosi pet igranih filmova za djecu.

Među ostvarenjima rađenim po književnim djelima iz školske lektire, publika 10. MOFF-a moći će pogledati filmove 'Koko i Duhovi' i 'Ljubav ili smrt', redatelja Daniela Kušana, te drugi dio trilogije o poznatom dječaku Koku, 'Zagonetni dječak' redatelja Dražena Žarkovića.

Uz Koka, među dječjim klasicima naći će se i 'Šegrt Hlapić', redatelja Silvija Petranovića te 'Duh u močvari', redatelja Branka Ištvančića.
Filmovi iz programa 'Dječji klasici', koji je namijenjen školarcima ali i svima onima koji se žele prisjetiti dobrog dječjeg štiva, bit će prikazani u prijepodnevnim projekcijama.

Inače, 10. MOFF održat će se od 24. do 30. studenog u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Uz dječji program, te natjecateljski u kojem će međunarodni žiri dodjeljivati nagrade za najbolje glumce, ovogodišnji festival će prikazati i dokumentarni te studentski program.


Sva prava pridržana © Mostar film festival 2016. This site is design and powered by GCR production.