IVO KREŠIĆ / Predsjednik žirija
KAZALIŠNI I FILMSKI GLUMAC

Hrvatski kazališni i filmski glumac iz Bosne i Hercegovine. Rođen 16. kolovoza 1979. godine u Mostaru. Igrao u filmovima Obrana i zaštita (redatelj Bobo Jelčić), Mrtve ribe (redatelj Kristijan Milić), General (redatelj Antun Vrdoljak). Za ulogu u filmu Mrtve ribe nagrađen nagradom za najboljeg sporednog glumca na Mostarskom filmskom festivalu 2017. Autor je monodrame "Otirač" (životna komedija) koju je od 2011. godine izveo preko tri stotine puta, predstave "Smeće" (crnohumorna komedija -redatelj Mario Kovač) u kojoj igra zajedno sa svojim psom Flijom i koautor predstave "Abeceda književnosti" (poučna komedija za djecu) koja je doživjela preko dvije stotine izvođenja.

ANILA GAJEVIĆ / Član žirija
CASTING AGENT

Anila Gajević rođena je u Sarajevu 1979. gdje je diplomirala Književnosti naroda BiH na Filozofskom fakultetu. Od 1998. godine radi kao novinar i urednik za kulturu u vodećim bh. medijima kao što su Federalna televizija i “Dnevni avaz” gdje je provela šest posljednjih godina novinarske karijere.

Godine 2008. osnovala je „Zonu“, prvu casting i talent agenciju u BiH koja je danas postala respektabilna agencija u jugoistočnoj Evropi i šire. Dobitnica je nagrada „Lady Boss“ i “Žena godine 2017”. Prestižni časopis „Screen International“ uvrstio ju je u vodeće lidere u filmskoj industriji (izbor „Future Leaders: Agents“). Članica je Evropske filmske akademije.

STANISLAV BABIĆ / Član žirija
PRODUCENT

Rođen u Zagrebu 1945. Nakon studija ekonomije na zagrebačkom sveučilištu od 1970. do 1989. radio kao direktor predstavničkih tijela programa marketinga za TV Beograd, Titograd i Prištinu u SR Hrvatskoj. 1990. u Beču osniva svoju produkcijsku kuću “Vestaco G.M.B.H.”, a 2001. U Zagrebu osniva TELEFILM d.o.o. Osim marketinških filmova producirao je dokumentarne i igrane filmove.