ZORAN CVETANOVIĆ / Predsjednik žirija
DIREKTOR ART VISTA

Rođen 25. svibnja 1958. godine. Diplomirao na Ekonomskom fakuktetu u Beogradu 1983 godine. Govori engleski, francuski i španski jezik.

1983 – 1986   INDUST IMPEX ; Radio na poslovima uvoza i izvoza.
1986 – 1996   JUGOSLAVIJA FILM; Radio na poziciji komercijalnog direktora zaduženog za svijetsku prodaju domaćih filmova, uvoz stranih filmova i promociju domaćih filmova na stranim festivalima.
1996- danas    ART VISTA; Osnivač i direktor privatnog preduzeća za filmsku produkciju , distribuciju i prikazivanje filmova , koje u svom sastavu ima bioskope RODA CINEPLEX  u Beogradu i ARENA CINEPLEX u Novom Sadu. Bioskopi su renovirani po evropskim standardima. Također, u sastavu ART VISTE ,funkcioniše i MOBIL 3D CINEMA , mreža pokretnih digitalnih kino sala koja radi u 120 mjesta u Srbiji i Crnoj Gori .

Član AKADEMIJE FILMSKE UMETNOSTI I NAUKE (AFUN) od 2012.
Član upravnog odbora FILMSKOG CENTRA Srbije od 2003 do 2007 i 2013-2015.
Predsjednik SEKCIJE FILMSKIH PRIKAZIVACA Srbije, pri privrednoj komori Srbije.
Član predsjedništva GRUPACIJE ZA KINEMATOGRAFIJU, pri privrednoj komori Srbije.

DRAGANA TEŠIĆ / Član žirija
IZVRŠNA DIREKTORICA CON FILM

Rođena je 26. travnja 1974. godine. Višegodišnje iskustvo bilježi u oblasti kulture, umjtnosti i medija.

Svoje profesionalne početke bilježi u Narodnom pozorištu u Beogradu u Direkciji drame kao organizator na brojim predstavama i koprodukcijama. Zatim se okreće kinematografiji, prvobitno promociji pa višegodišnjoj produkciji domaćih filmova i serija među kojima su najpopularniji 'Zona Zamfirova' , 'Pljačka Trećeg Rajha' ,dokumentarni film 'Slotera Nika za predsednika', a zatim i distribuciji filmova.

Trenutno je na poziciji  izvršne direktorice distributerske kuće Con film koja je predstavnik filmskog studija Sony Pictures Entertainment na teritoriji regiona.  Član Grupacije kinematografija u Privrednoj komori Srbije, član komisije Filmskog centra Srbije za sufinansiranje filmova sa komercijalnim potencijalom, član Programskog saveta festivala Mala Pula 2.0

ZORAN GALIĆ / Član žirija
DESK KREATIVNA EVROPA

Zoran Galić je filmski producent koji je započeo karijeru kao redatalj. Naime, on ima diplomu iz filma i TV režije sa Akademije umjetnosti (Sveučilište u Banjaluci), ali u jednom trenutku tijekom studija, shvatio je da ima talent i strast za produkcijom.

Od 2004. godine vodi i proizvodi reklame, glazbu i korporativne videozapise i kratke  filmove, ali od 2007. godine radi uglavnom kao producent. Godine 2003. osnovao je nezavisnu produkcijsku kuća Vizart film u Banjaluci, u želji da se usredotoči i podrži nezavisne i umjetničke filmove, i mlade talentirane redatelje.

Od tada je producirao dugometražne igrane i kratke igrane filmove, dokumentarne i jedan animirani film, od komedije do triler noira, drama, eksperimentalnih i društveno angažiranih filmova. Magistrirao je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.